Min smyckekollektion

Min stora passion i livet har alltid varit djur och natur. Under årens lopp har jag tillverkat en ganska stor kollektion med guldsmycken som föreställer djur i naturen, blommor m m.
I boken här nedanför visar jag ett litet urval.
Nu funderar jag på att även lägga till husdjur, t ex olika hundraser. Kontakta mig gärna om du vill ha t ex din hund förevigad i ett smycke, eller om du vill köpa något jag redan har gjort. 
Priset på smycken som jag har på lager ligger på guldvärdet och 500 kr - 1000 kr extra beroende på storlek och komplexitet. 
Specialdesign blir dyrare eftersom jag måste bygga upp ett helt nytt design i vax, o s v. Önskas ädelstenar infattade tillkommer naturligtvis priset för dessa.

Klikk på boken og sidene for å bla:
Flash-spilleren må oppgraderes

Hvis du vil se denne siden, kan du klikk her for å hente den nyeste versjon av Flash fra Adobe. Når installasjonen er ferdig, kan du komme tilbake hit og se siden.

Hvis du ser denne beskjeden selv om du nettopp har oppgradert Flash, bør du lukke alle Internet Explorer-vinduene, starte på nytt og komme tilbake til siden.

Du kan også klikke her for å se bildeboken uten å hente Flash, men det kan godt være det ikke ser ut som det skal.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.03 | 17:57

Ja, man kan ha volpino i leilighet, men om de hører folk komme og gå så kan det bli en del bjeffing. Ikke alle leiligheter som passer. Mvh, Carina

...
21.03 | 10:42

Hei! Jeg og samboeren min har sett på en del raser og lurer på hvordan du tror en volpino italiano vil trives i leilighet? Bjeffer de mye? Det er litt lytt..

...
01.03 | 21:19

Hei! Jeg planerer paring av en tispe i april, og en tispe i juli. Så vi får se om det blir noen valper på dem. Jeg har 6 valper nu, leveringsklare om 4-5 uker.

...
29.02 | 21:00

Hei! Vi er ett samboerpar fra Oslo som ønsker å kjøpe en Volpino italiano Til sommeren/høsten. Dersom du venter ett kull da er vi veldig interesserte!

...
Du liker denne siden