Chinese crested powderpuff

Foxy

Lova som valp

Lova som valp

Alve

Alve

Alve

Gravid Lova

Lovas första kull, 4 pojkar.

Lova, vuxen, med nedkippt päls.

Här visar jag bilder på mina hundar från den (för mig) nya rasen jag nu börjat avla på: Chinese crested powderpuff.  Först kom Foxy "Smedbys Because Of Love" för tre år sedan, men trots upprepade försök att para henne med fina avelshundar (bl a Beanie, en av Norges mestvinnande hannar), så blev Foxy tyvärr aldrig gravid. Men hennes halvsyster Lova "Smedbys It's Easy For You, har nu fått sin första kull. Det blev 4 vackra gossar som hon fick tillsammans med Alve (Stjärndimmans Happy). Alla tre har jag importerat från Sverige, och fler ska det bli! Fantastisk ras, och mycket lättare pälsskötsel än bichon frisé. Åtminstone om man avlar på hundar som har lättskött päls, viket jag tycker är viktigt. Tycker jag har fått tag på hundar med sunda, fina proportioner och vacker exteriör.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.03 | 20:30

Hei! Venter 1 kull nu og 1 seinare år. Du kan ringe meg på 94260450.
Mvh, Carina

...
22.03 | 00:50

Hei, nydelige hunder. Har hatt rasen i 11år og kan ikke tenke meg en annen. kennelen fortsatt i drift? Er det mulig å sette seg på venteliste?
Med hilsen Evy

...
22.03 | 17:57

Ja, man kan ha volpino i leilighet, men om de hører folk komme og gå så kan det bli en del bjeffing. Ikke alle leiligheter som passer. Mvh, Carina

...
21.03 | 10:42

Hei! Jeg og samboeren min har sett på en del raser og lurer på hvordan du tror en volpino italiano vil trives i leilighet? Bjeffer de mye? Det er litt lytt..

...
Du liker denne siden