Gästbok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.
Skrevet av Heidi Bay, 22. apr, 2015
Hei Carina, husker du denne lille gull jenta? Vår kjære snille Tinka som vi er så utrolig stolte av og glad i. Tinka er datter av Ronja fra 2008. Vi har en BF jente til nå, Emma født i 2012, vi tenkte å ha ett kull på henne. Har funnet fram til en
E-post:
Skrevet av Carina, 9. jan, 2014
Hej Renathe! Fint att höra att ni har det bra. Jag minns Kindra väl. Det finns en grupp på Facebook som heter "Volpino Italiano i Norge", om du vill hålla kontakt med andra som har volpino. Jag lägger också in uppdateringar där, då och då. :-)
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Renathe randem, 9. jan, 2014
Heisann :) villa bare sende et bilde av min nydelige phoebe (kindra) som jg varså heldig å hentet for snart 3 år siden, hun er helt fantastisk, min hjertesten <3
E-post:
Skrevet av Irene Gripp Stenhaug, 6. jun, 2013
I Trondheim hos Falck sitter det trolig en ganske ung redd Valpino Italiano som de ikke klarer å tyde chippen på, den er av utenlandsk opprinnelse. Det er en hittehund som ingen har krevd, de finner ikke eier. Ettersom du driver med denne rasen lurte jeg på om du viste av om noen savnet den?? Eller om du går inn på siden eller trykker denne linken http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152932906205287&set=gm.492096890861032&type=1&relevant_count=1&ref=nf så får du se hunden på Facebook sin side Hund savnet og funnet. Kanskje kan du hjelpe den hjem til oppdretter som kan finne igjen eier . Vær så snill og hjelpe hunden er du snill ;)
E-post:
Skrevet av Lina, 3. jun, 2013
Så fine hunder du har! smelter meg helt :)
E-post:
Skrevet av Carina, 21. mar, 2013
Hej Merete, jag har sänt dig en email, hoppas den kom fram :-)
E-post:
Skrevet av Merete Varner, 10. mar, 2013
Hei Carina, har prøvd å få kontakt med deg men kanskje jeg bruker feil email adresse? Jeg vil bare fortelle at etter Roxy var ferdig med kuren du sendte så har hun ikke hatt mer rennende øyne! Hun har sluppet operasjon og det er jeg utrolig takknemlig for! Vi ønsker at hun skal få bli mamma neste gang hun har løpetid og trenger kanskje litt råd ifra deg? Ta gjerne kontakt på epost og jeg skal sende deg flere bilder av henne :) hun har det veldig bra :)
E-post:
Skrevet av Carina, 27. nov, 2012
Hej Alexandra! Det var verkligen trist att höra om din förra volpino. Hoppas det går bättre nästa gång.
M v h,
Carina
Skrevet av Alexandra, 27. nov, 2012
Hei Carina!!:=)

SÅ fin hjemmeside du har!! Jeg hadde en Volpis før, men døde av at han fikk et slag sånn at venstre side ble heelt lammet... han spant og gikk rundt i ring hele tia... Men nå har jeg begynt å ønske meg en ny volpis da!!:=):=) Fine volpinoer du har!!!!!
E-post:
Skrevet av Kjersti Bjørkli, 9. mar, 2012
Hei Carina! Ville bare sende deg et bilde av Leon (Nemo) Han har blitt en stor gutt, hele 34cm i mankehøyde og veier 6kg! Han liker å gå lange turer, har veldig mye energi. Han elsker å tygge på skosåler og liker å hente sokker å gjemme dem rundt i leiligheten. Han er blitt helt fin under øynene, og ellers er han sunn og frisk. :)
E-post:
Skrevet av Carina, 5. des, 2011
Hej Mariell!
Skoj att du liker volpino! Hoppas du får en valp. Hos mig kommer det att finnas valpar till sommaren om du vill komma tillbaka.
Helsing,
Carina
E-post:
Skrevet av Mariell, 4. des, 2011
hei. takk for at eg fekk sjå på Eila og dei andre hundane dine :-) eg var der i høstferien med mamma, tante og onkel. Har lest masse om volpino etterpå på internett:-) Ønsker meg ein volpino :-)
helsing Mariell
E-post:
Skrevet av Carina, 8. jun, 2011
Hej Signor! Ny bild av Bamse, fem veckor gammal. Första gången utomhus.
Skrevet av Carina, 19. mai, 2011
Hej och tack för bilder. Zita och Lenus är syskon från samma kull, kjempefina båda! Snart kommer de att få tjock och fin päls.
Vi hörs!
Skrevet av Magnus Inge Helland, 17. mai, 2011
Hei.Her har du et bilde av Lenus som flytta til Tysnes. Er ein kjempefin og snill gutt.
E-post:

Nyeste kommentarer

22.03 | 19:30

Hei! Venter 1 kull nu og 1 seinare år. Du kan ringe meg på 94260450.
Mvh, Carina

21.03 | 23:50

Hei, nydelige hunder. Har hatt rasen i 11år og kan ikke tenke meg en annen. kennelen fortsatt i drift? Er det mulig å sette seg på venteliste?
Med hilsen Evy

22.03 | 16:57

Ja, man kan ha volpino i leilighet, men om de hører folk komme og gå så kan det bli en del bjeffing. Ikke alle leiligheter som passer. Mvh, Carina

21.03 | 09:42

Hei! Jeg og samboeren min har sett på en del raser og lurer på hvordan du tror en volpino italiano vil trives i leilighet? Bjeffer de mye? Det er litt lytt..